Det kan være svært at udpege en klar favorit blandt alle olierne fra Young Living. Selvfølgelig har jeg nogle kæledægger, men i sidste ende kommer det jo an på den udfordring, jeg står over for. Jeg skal nok fortælle mere om mine favoritter fra tid til anden.

- men før man overhovedet kan finde en favorit, må man jo prøve sig lidt frem. Den bedste måde at komme i gang med olierne er ved at købe en startpakke med 11 olier, en avanceret aromalampe (diffuser) samt olieprøver, flasker og infoark. I stedet for at komme med en masse tekst, synes jeg du skulle se denne video i stedet for - den forklarer faktisk det hele ganske fortrinligt:

Du kan sagtens købe sættet gennem mig, men hvorfor ikke oprette din egen profil hos Young Living og selv sørge for købet? Foruden at få leveret pakken direkte til dit hjem, så sparer du også 24% ved selv at gøre arbejdet - det er hvad jeg på godt jysk kalder snusfornuftigt!

- men bare rolig, jeg er altid klar på sidelinjen med hjælp og inspiration, så du er aldrig alene. Jeg hjælper også gerne med oprettelsen af din profil, så du netop kommer godt i gang.

You have no rights to post comments