Young Living er jo meget andet end æteriske olier, omend det stadig er primærproduktet. Udover olierne kan du jo også købe rengøringsprodukter, kosttilskud, baby plejeprodukter, makeup samt krops- og hudplejeprodukter som alle også indeholder de æteriske olier. I dag vil jeg fortælle om nogle af hudplejeprodukterne - nemlig en serum og en maske

ART Renewal Serum er skabt til at berolige og beskytte de mest sarte områder i vores ansigt ved at gå i dybden med næring og fugt og dermed hjælpe til at få et mere ungdommeligt udseende. Denne serum er lavet på en base af kronblade fra måneorkidéen og en kinesisk urt kaldet eucommia som har været anvendt i kinesisk hudpleje i over 2000 år. Begge ingredienser er kendt for at reparere og beskytte huden og sammen med de æteriske olier i denne serum (koriander, ylang ylang, bergamotte, jasmin og geranium) har du et hudplejeprodukt ulig andre på markedet. Start med at vaske dit ansigt og dup det tørt. Kom så en lille mængde serum på de mest sarte steder omkring øjnene og den øverste del af dine kinder. Du kan dog sagtens anvende denne serum i hele ansigtet, hvis du har lyst og føler et behov for det. Personligt vil jeg selv bruge serum i hele ansigtet fra tid til anden. Når din serum er absorberet, kommer du en god fugtighedscreme ovenpå. For at opnå det bedste resultat anbefaler jeg at bruge ART Creme Masque sammen med denne serum.

ART Creme Masque giver din hud en masse fugt og forstærker din huds naturlige forsvar takket være hyaluronsyre og de æteriske olier. Hyaluronsyre betegnes af nogle som fugtighedscreme på speed, da det kan binde 1000 gange dets egen vægt i vand - det kan mærkes på især en rigtig tør hud. Derudover finder du agurkeekstrakt, aloe vera, vitamin C og grøn the i denne maske for at berolige, beskytte og stramme huden op. Masken bruges efter ansigtsvask, hvor du påfører den i hele ansigtet (ikke for tæt på øjnene) og lader den sidde i 20-25 minutter, hvorefter du fjerner eventuelle rester med en fugtig klud eller kleenex. Dernæst slutter du af med en god fugtighedscreme. Jeg vil dog vælge at bruge denne creme om aftenen som en natcreme. Så jeg vil stadig vaske mit ansigt og så komme masken i hele mit ansigt og lade den sidde natten over for virkelig at lade fugten trænge helt ind. I samspil med serum vil jeg først komme en lille smule serum i mit ansigt, inden jeg kommer masken på. 

Udover disse to produkter finder du også en ansigtsvask, en fugtighedscreme og en toner i ART serien. Hele serien kan klart anbefales til alle hudtyper og er fuldstændig på højde med de produkter du kender fra din favorit spa - og så endda fuldstændig uden kemikalier. Vidste du i øvrigt at ordet SPA kommer fra latin - Sanus Per Aquam som betyder sundhed gennem vand?
Serum

You have no rights to post comments