Som jeg skrev i mit forrige indlæg, så startede jeg primært ud med kun at bruge olierne fra Young Living. Nu nyder jeg glæderne fra mange af firmaets andre produkter, så jeg kan få en mere kemikaliefri hverdag hele vejen rundt. Det gør jeg blandt andet ved at bruge Thieves vaskemiddel og opvaskemiddel. Begge produkter er plantebaseret rengøringsmidler uden kemikalier og syntetiske stoffer. Det er Thieves olien, som virkelig renser tøjet og de snavsede tallerkner igennem, men du skal ikke frygte at alt dit tøj nu kommer til at dufte af nelliker og kanel. Begge produkter er tilsat både Jade Lemon og bergamotte, så du kan nyde en dejlig citrusduft. 

Thieves Laundry SoapTil at hjælpe med at vaske tøjet rent er der foruden de plantebaserede ingredienser og olierne også tilsat naturlige enzymer, så du er garanteret en ren vask hver gang. Jeg bruger det også til at vaske vores sportstøj herhjemme, og det bliver lige så fin og ren uden at sveden hænger i tøjet efterfølgende. Ligesom med olierne er dette vaskemiddel også meget koncentreret, så du skal kun bruge 1 spsk. opvaskemiddel til en hel vask, så dunken rækker til mange vaske. Alt efter hvor du kigger henne på nettet, så vil antallet af vaske stå som enten 64 eller 21, hvilket selvfølgelig er lidt forvirrende. Det er et spørgsmål om lovgivning fra myndighederne, hvor vi i Europa uanset vaskemidlet skal opgive 45 ml. pr. vask som anbefalet dosis. Heldigvis bestemmer du selv derhjemme, hvad du har lyst til, og personligt ser jeg ingen grund til at bruge mere end højst nødvendigt både for pengepungen og miljøets skyld.

SulfoOpvaskemidlet doserer du ganske enkelt efter behov. Du skal være opmærksom på, at det ikke skummer på samme måde som andre opvaskemidler, men det har ingen betydning for selve rengøringen. Det at andre mærker skummer så meget skyldes jo blot et tilsat syntetisk stof, som udelukkende har til opgave at skumme og intet andet - ja, end at skade miljøet og din krop. Du må ikke putte vaskemidlet i din opvaskemaskine, så det er kun til opvask i hånden. Sidste år kom der faktisk maskinvask på markedet, men indtil videre kan det kun købes i USA, men jeg glæder mig til det kommer her til Europa og dermed hjem til mig.

- og så kan jeg da lige slutte af med at slå endnu et slag for Thieves universal rengøringsmiddel. Super koncentreret, super effektivt og nærmest sundt at bruge c",)

You have no rights to post comments