Som jeg har skrevet i afsnittet OM MIG, så bruger jeg udelukkende produkterne fra Young Living, da de har branchens skrappeste krav til deres produkter. Dog er det ikke udelukkende et spørgsmål om at have 100% ren olie i flaskerne - planterne skal høstes på det rigtige tidspunkt og destilleres med nænsomhed, så alle planternes molekyler kommer med i flasken og den terapeutiske virkning således er på sit højeste.

Netop derfor er olierne fra Young Living så potente, men er du klar over hvor stærke de er? Her kommer et par interessante facts om olierne:

  • Fra du åbner flasken og dufter til olien, tager det blot 22 sekunder for oliens molekyler at nå din hjerne. Det er derfor, at jeg nogle gange spørger folk allerede 30-60 sekunder efter inhalering eller påsmøring, om de kan mærke en effekt. De fleste ser skeptisk på mig, for hvordan kan virkningen gå så stærkt? Mange må dog blankt indrømme, at der er sket en forbedring i deres tilstand. Alt efter hvilken udfordring du står overfor, så kan det sagtens tage længere tid før virkningen indtræffer. 
  • 2 minutter efter påsmøring er olien fuldt optaget af huden og suser rundt i dine blodbaner.
  • Efter 20 minutter nyder samtlige celler i din krop af effekten fra olierne.
  • Det kræver 75 økologiske citroner for at fylde en 15 ml. flaske med citronolie - og vi taler jo ikke om citronsaft, men olie fra skallen.
  • 1 dråbe af pebermynteolien svarer til indholdet af pebermynte i 28 kopper pebermynte the. 
  • Thieves dræber 99,96% af alle luftbårne bakterier i løbet af 10 minutter.
  • 60 ml. Ningxia Red (den anbefalet dagsration) indeholder det samme antal næringsstoffer som 118 broccoli eller 200 appelsiner eller 45.628 mandler.

Det er måske ikke så underligt endda, at jeg er så betaget af disse olier. Jeg er vild med ideen om at gøre noget godt for min krop, så den er i stand til selv at holde sig rask og samtidigt opleve så meget velvære i hverdagen. 

5559390425 d7253b9f9f b

You have no rights to post comments