TipI dag vil jeg dele tre hurtige tips med dig, så lad os bare komme i gang. 

De fleste af os har sikkert en julefrokost på programmet inden længe eller en anden fest, hvor vi kan risikere at vågne op med tømmermænd dagen efter. Ligefrem at fjerne tømmermændene gør denne drik vel næppe, men den kan muligvis gøre det lidt nemmere at komme i gang med dagen. Tag et stort glas på cirka 2,5 - 3 deciliter. Kom først 3 dråber citron, 3 dråber appelsin og 2 dråber pebermynte i bunden af dit glas og fyld det så med koldt vand. Sørg for at drikke det hele i løbet af et kvarter, men de fleste klarer nok at nappe dette glas på en gang. Sørg for at følge op med ekstra indtag af vand dagen igennem for at hjælpe kroppen med at udrense kroppen. Både citron og appelsin hjælper med at rense ud i kroppen og har samtidigt en opkvikkende effekt. Pebermynte kan give ekstra energi og hjælpe med at få kvalme og rumlen i mave lidt i hold. Du kan sagtens tage flere glas af denne blanding i løbet af dagen, men vent gerne 2-4 timer mellem hvert glas. 

Jeg kan allerede nu høre folk omkring mig der hoster, sprutter og nyser. Det er jo ganske normalt for denne tid, desværre. Thieves under fødderne hver dag kan muligvis have en gavnlig virkning for dit immunsystem, så du ikke så let bukker under. Skulle næsen alligevel blive tilstoppet, så kan du hurtigt lave din egen åndedrætssalve til brug på den øvre del af brystet. Kom 2,5 dl. kokosolie i en skål. Det skal være uraffineret, jomfru eller koldpresset kokosolie du bruger. Det er lidt forskelligt, hvad de forskellige producenter kalder den, men den må altså ikke være helt flydende. Rør nu lidt rundt i din kokosolie, så det bliver til en ensartet masse og kom så 20 dråber eucaplyptus og 10 dråber pebermynte i din blanding og bland det hele godt sammen. Kom din salve i et glas med lufttæt låg. Ved behov kommer du noget af din salve på dit bryst for at lette vejrtrækningen. 

Sidste tip er en hurtig måde at rense din mikrobølgeovn. Find en skål der kan klare en tur i mikrobølgeovnen og kom 5 deciliter vand i den. Kom så 4-5 dråber citronolie i dit vand og sæt det hele ind i mikrobølgeovnen. Giv den fuld gas i 3 minutter og lad dampen fra din blanding blødgøre fastgroet skidt, som du bagefter let kan tørre væk. Pas på den varme skål, når du fjerner den igen. Din mikrobølgeovn vil helt sikkert også dufte fantastisk bagefter. 

Det var mine tre tips, som var lidt i hver sin boldgade, men meget aktuelle for den kommende årstid. 

You have no rights to post comments