Der er netop blevet lanceret fem nye olier i Europa, så dem skal du da præsenteres for. Der er lidt for enhver smag fordelt på tre rene olier og to blandingsolier.

Citronella er i samme familie som citrongræs og palmarosa. Meget kendt som insektmiddel, men er også afslappende og god til luftvejene. Hjælper til at identificere hvad der virkelig irriterer os dybt inde og dernæst hjælpe med at slippe følelser af straf og vrede. Er en vigtig del af Purification og forveksles tit med citrongræs.

Ravintsara (Kamfertræ) bliver på Madagascar kaldt for olien der heler. Den har en varmende og rensende effekt og samtidigt beroligende. Fjerner forvirring fra vores hjerte og sorg fra vores lunger. Den kan hjælpe med at fjerne nervøse trækninger, stress og angst og i stedet inspirere til glæde og håb.

Myrtle (Myrte) balancerer og støtter luftvejene, hud og hår. Hjælper mod ubalancer i kirtelsystemet og sørger for en rask skjoldbruskkirtel. Duften som er let kamferagtig med et hint af blomster er opløftende og euforiserende. Hjælper med at balancere den feminine og maskuline energi i kroppen ved at opløse vrede, indre konflikter og forvirring.

Dream Catcher (Drømmefanger) hjælper mod onde drømme og hjælper os til at falde til ro før sengetid. Forøger opfattelsen i vores drømmetilstand og hjælper med at visualisere vores drømme og mål, så kan også bruges spirituelt. Kan bruges på skift med Peace & Calming og børn elsker den også. Der er 19 forskellige olier i. Olien balancerer og beroliger og hjælper os til at manifestere vores mål.

Motivation hjælper mod overspringshandlinger og frygt. Hvis du sidder fast og mangler hjælp til at komme videre, så er dette olien for dig. Olien hjælper med at komme forbi den modstand, der holder os tilbage. Kan hjælpe ved misbrug, kedsomhed og håbløshed, skuffelser og mental træthed og hjælper med at udtrykke dig selv, finde positive følelser frem og hjælpe dig videre i livet.

Så hvad enten du vil kunne gå ugeneret i naturen, skabe balance mellem den feminine og maskuline energi, have nogle gode drømme eller hjælp til overspringshandlinger, så er der heldigvis hjælp at hente i disse nye olier. Jeg ved i hvert fald, at jeg skal prøve et par stykker af dem.

Nye olier

You have no rights to post comments