Da jeg startede med at bruge Young Livings produkter, var det primært olierne der kom i min indkøbskurv. Mine favoritolier kommer også stadig i kurven, men ellers er det mere kosttilskud, rengøringsprodukter og personlige plejeprodukter som finder sin vej på ordresedlen. Jeg nyder tanken om at bruge produkter som ikke bare gør noget godt for min krop, men også har en god effekt på miljøet - eller i det mindste en bedre effekt end de gængse produkter. Det gælder blandt andet for Young Livings shampoo og balsam, som findes i forskellige varianter. Min favorit er lavendel og pebermynte, da den efterlader både mit hår og min hovedbund ren og fin. Jeg kan især godt lide den opløftende og let kildende effekt fra pebermynten, som min hovedbund virkelig elsker. 

For blot et par år siden gik jeg ikke videre op i, hvad jeg bød min krop. Selvfølgelig var jeg ikke en decideret fortaler for kemikalier, men omvendt brugte jeg heller ikke meget tid på at tænke over det. Nu hvor jeg kan se, hvor let det er at undgå unødvendige kemikalier i alt lige fra kropspleje til rengøring og madlavning, så nyder jeg naturens pleje og den effekt, som den har på mig. Personlige plejeprodukter er især kendt for at indeholde en masse unaturlige stoffer, og med det samme du påfører enten en creme eller shampoo på din krop, så vil det også trænge ind i dine celler. Så hvorfor ikke sørge for at bruge de bedste alternativer, når du ikke en gang skal gå på kompromis med effekten, følelsen eller kvaliteten?

Som sagt findes der forskellige varianter af både shampoo og balsam alt efter om du har behov for ekstra volume, har beskadiget hår eller blot mangler en god allround hjælper til dit hår. Hvis du fra tid til anden har behov for lidt ekstra hjælp, kan du bruge den hårkur, som jeg tidligere har skrevet om. 

Ih, jeg glæder mig allerede nu til at vaske hår næste gang.

haircare

You have no rights to post comments