Young Living har en særlig pakke til en 5 dages udrensning kaldet 5-Day Nutritive Cleanse. I alt sin enkelthed går det ud på, at du til dine tre hovedmåltider får en Digest + Cleanse tablet, en portion Ningxia Red og en portion Balance Complete - så det er til at finde ud af. 

Grunden til at du kan overveje en udrensning er for at få ryddet godt op i kroppen og få renset ud. Mange af de fødevarer vi indtager nu til dags er desværre fyldt med kemikalier og syntetiske fyldstoffer, og det kan kroppen ikke altid finde ud af at fordøje. Så via denne udrensning giver du kroppen et pusterum, så den er i stand til at fikse sig selv og få frigivet de ophobede giftstoffer som har sat sig i vores krop. Vi har stadig brug for næring, så derfor indtager vi de tre førnævnte produkter, som sørger for at kroppen får sine mest basale behov dækket - dette behov er ikke nødvendigvis tilfredshedscentret...

Young Living anbefaler at snuppe denne udrensning en gang i kvartalet eller i forbindelse med en større livsstilændring. Selv er jeg på den lige nu, og du kan følge mit forløb på min Facebook side ved at klikke HER. Om jeg skal på kuren en gang i kvartalet, ved jeg ikke på nuværende tidspunkt. Men jeg har tænkt mig at omlægge min kost, når mine 5 dage er ovre, for jeg kan lige så godt ride videre på denne bølge. 


Cleanse

You have no rights to post comments