Vand med smagJeg drikker rigtigt meget vand i løbet af en dag, og det er altid en fornøjelse at komme et par dråber olie i mit drikkevand. Som regel er det i min vandflaske (af glas naturligvis) på arbejdet, at jeg kommer 3-4 dråber citrusolie i, og udover den dejlige smag så hjælper det også på mit humør, og jeg føler at det har en udrensende effekt på min krop. I princippet kan du jo bruge hvilken som helst olie af Plus olierne, som jo er godkendt som fødevarer her i Europa. Selv foretrækker jeg dog citrusolierne, da mange af de andre bliver lidt for skrappe. Skulle du få lyst til at bryde reglerne en smule, kunne du jo overveje at bruge Spearmint i dit drikkevand. Den er ganske vist ikke en Plus olie, men jeg vover pelsen alligevel, for den er mere sød og afrundet end pebermynte. Så det giver en anderledes frisk smag end citrusolierne. 

Har jeg mange gæster eller holder et event, så hiver jeg gerne de store beholdere frem og kræser lidt mere. Det vil sige, at jeg udover vand og olie også kommer godt med isterninger i sammen med den plante eller frugt jeg benytter mig af som olie. Så bruger jeg en citronolie, så kommer jeg citronskiver i min beholder. Spearmint kan være svært at opdrive, så der snyder jeg og bruger pebermynte i stedet. Det både smager godt og ser fantastisk ud. 

Så find din favorit til dit drikkevand. Hvis du er dårlig til at få nok væske i løbet af dagen, kan et par dråber olie sagtens være med til at gøre det nemmere, for det bliver en anden smagsoplevelse. 

You have no rights to post comments