JesperdigizeNæste olie i rækken af mine favoritter er Di-Gize, som jeg bruger hver morgen til at støtte min fordøjelse og rense ud i kroppen.

Di-Gize er en olieblanding som giver støtte til en sund fordøjelse og hele fordøjelsessystemet. Olien består af pebermynte, estragon, enebær, ingefær, citrongræs, fennikel, patchouli og anis. Olien indeholder flere naturlige stoffer såsom menthol, citrol og zingiberene.

Ved at smøre olien på maven er du med til at understøtte en sund fordøjelse. Skulle du ligefrem have lidt maveudfordringer, kan olien måske give dig lindring eller være med til at forebygge mavekramper, oppustethed og forstoppelse.

Inhalering af olien kan have en stimulerende og opløftende virkning. Duften kan ligeledes hjælpe desillusionerede og folk med manglende håb på rette vej igen. Inhalering kan også hjælpe fastgroet følelser med at forsvinde, så du ikke sidder med ondt i maven.

Nuvel, hverken duft eller smag vinder nogen priser, men så længe virkningen er der, så kan jeg klare en del. Det samme gælder for Jesper på billedet, der har testet olien. Her er hans kommentarer:

Om den kommer til at erstatte min grapefrugt i morgenmaden? Nej!
Om det bliver min nye parfume? Nej!
Om den bliver fast inventar til SodaStream? Nej!
Om den lettede min mave for lidt underlighed? JA!

Jeg vil slutte med at fortælle en lille historie, der fik mig overbevidst om denne olies egenskaber. Skaberen af disse olier, Gary Young, har lavet en undersøgelse på en konventionel mark, hvor der var anvendt sprøjtegifte. Han lavede en blanding med vand og Di-Gize og sprøjtede det udover marken. Marken blev testet for sprøjtegifte flere gange, og allerede efter 10 dage var sporene efter sprøjtegifte mere end halveret. Efter 60 dage kunne marken blive godkendt til økologisk brug, da alle spor efter sprøjtegifte var forsvundet. Normalt er det en proces der tager to år. Hvis olien kan præstere det overfor en mark, hvad kan den så ikke gøre for min krop?

You have no rights to post comments