Jeg har tidligere fortalt om min rejsepartner, men jeg har mig nu også en lille træningspartner - den hedder Cool Azul.

Det er lidt en tre-i-en olie, da den kan bruges både før, under og efter træning. Før træning kan du vælge at tage et par gode snif af flasken for at blive klar i hovedet og for en opkvikkende effekt. Du kan også smøre et par dråber på dine ben for at give dem lidt varme, så starten ikke er så hård.

Under træningen kan du med fordel tage nogle ekstra snif for et ekstra skud energi. Hvis du har det meget varmt, kan du også smøre nogle dråber på for eksempel dine håndled for en kølende effekt. Allerbedst er olien dog efter træning, hvor den efter badet bliver påført mine muskler, så jeg slipper for den værste ømhed.

Olien kan jeg også sagtens finde på at bruge i stedet for PanAway eller Deep Relief, hvis jeg har ondt nogle steder på kroppen, så det er ikke nødvendigvis kun til træning, at den er et hit.

Men hvis din største udfordring i forhold til træning overhovedet er at komme afsted, så er jeg lidt i tvivl om, hvorvidt denne olie kan hjælpe dig - her skal der vist helt andre metoder i brug.

CoolAzul

You have no rights to post comments