roll ons

Nu skriver jeg godt nok, at de er til farten, men disse roll-ons passer også rigtig godt på natbordet, skrivebordet eller hvor du end måtte have behov for at bruge dem. Tidligere har jeg skrevet om at lave dine egne blandinger med en roll-on på - i dag handler det om de færdige roll-ons fra Young Living. 

Der findes lige nu fire forskellige roll-ons kaldet Breathe Again, Deep Relief, Stress Away og Tranquil. Lad os se på, hvad de hver især gør godt for.

Breathe Again består af fire forskellige eucalyptus, pebermynte, copaiba, myrte, laurbær, blå cypress og hunderose. Denne roll-on er skabt til at støtte dine luftveje lige fra dine lunger til fri passage i næsen. Duften er opløftende og kan give dig et lille energiboost, alt imens den også er med til at fjerne sorg og mismod, som har det med at sætte sig fysisk på dine lunger. Personligt er jeg glad for denne roll-on, når jeg er forkølet og næsen enten render eller stopper til. Er vejrtrækningen ikke hvad den har været eller ganske enkelt svækket, kan du med fordel bruge denne olie til at give åndedrættet et ekstra boost - det gælder også ved motion hvor du måske puster og har brug for lidt ekstra luft. Så bruger jeg den faktisk også til sengetid, så jeg ikke er så generet af lyde fra næse og mund, og jeg vågner også op uden at være så tør i halsen. Så Breathe Again er til alle former for udfordringer, hvad angår dine luftveje.

Deep Relief er min transportable massør, der altid er villig til at lette ømme muskler og infiltrationer. Den er perfekt efter hård træning eller efter timevis ved skrivebordet og skuldrene synes at hænge direkte under mine ører. I denne blanding finder du nedliggende bjergte, karryplante, kryddernelliker, pebermynte, copaiba, citron, vetiver, balsamgran og dorado azul. Alle disse olier er kendt for at dulme midlertidige muskelsmerter, rense ud og berolige kroppen. Olierne tilsammen er med til at yde support til både muskler, sener, led og knogler. Det kræver intet andet end at rulle lidt olie på det ønskede sted og så let massere det ind for at nyde lindringen umiddelbart derefter. Duften giver et kick til til vores energiniveau, så du kan med fordel dufte til olien under sport for at kunne yde bedre. 

Stress Away er en skøn blanding af copaiba, lavendel, cedertræ, ocotea, lime og vanilje. Denne olie er primært til dine følelser, omend den også er god til at få kroppen til at slappe af. Så hvis du render rundt og er forvirret, irriteret, nervøs eller ude af balance så kom noget olie på dine tindinger, bag ørerne og i nakken og nyd straks den beroligende duft. Det er specielt ved irritationer eller følelsen af at være bagefter at jeg bruger denne olie. Bare duften alene får mig til at falde fuldstændig til ro, genvinde overskuddet og blive mig selv igen. Hvis du har tendens til at trøstespise eller bare snacke i tide og utide, kan du prøve at påføre olien for at dulme trangen til søde sager. 

Tranquil består af cedertræ, lavendel og romerkamille. Lidt ligesom Stress Away er denne olie skabt til at få dig til at slappe af. Stress Away er nok mere til følelser, hvor Tranquil mere går på kroppen, men de kan også sagtens bruges på skift til at berolige både krop og sind. Alle tre olier i denne roll-on er blandt de fire bedste olier til hjælpe med at finde ro ved sengetid - baldrian er i øvrigt den fjerde olie. Så smæk noget olie på dig selv og din hovedpude og byd søvnen velkommen og nyd en mere uafbrudt og dybere søvn. På billedet kan du også se RutaVaLa, som blandt andet indeholder baldrian. Den er også rigtig god til sengetid, men er desværre udsolgt og forventes først på lager igen i 2018, da der er mangel på baldrian.

Alle fire roll-ons er fantastiske og så nemme at bruge. Så forkæl dig selv med et par must-haves eller brug dem som gave til venner og bekendte. Disse roll-ons er en god måde at introducere olierne på for andre, fordi det er så nemt at gå til.

Kommentarer  

#2 Jimmi Linde Kjeldsen 08-06-2017 08:40
Som regel bruger jeg den begge steder, men det er naturligvis alt efter behov. Jeg smører altid noget rundt omkring mine næsebor og så en streg lige under næsen. Så jeg rigtig kan dufte olien. Hvis det er til, så kommer jeg også noget på mit bryst for at lade olien trække ind omkring lungerne. I princippet kan du også komme lidt på dine håndled, så det er nemt at føre duften op til næse, når behovet er der, men synes bare med Breathe Again, at den skal direkte op til næsen. Vi skal helst ikke bruge olierne direkte på vores slimhinder, så undgå helst at smøre olien direkte op i næsen. Jeg har dog før i ren desperation påført pebermynte i en god mængde i begge næsebor - det kunne mærkes på flere måder, men på det tidspunkt var det det hele værd c",)
#1 Tove 07-06-2017 18:19
Hej Jimmi
Når du bruger Breathe again, hvor smører du den så på?
På brystet, under næsen eller ?

You have no rights to post comments