balance completeJeg har før skrevet lidt om vægttab her på bloggen, hvor Slique serien har været nævnt - her i Europa kan vi købe en Slique Essence, Slique Bars og Slique The. Det er alle produkter, som skal hjælpe dig med at mindske trangen til søde sager og opnå en bedre følelse af mæthed. Særligt bars og theen er jeg meget begejstret for, men mere som en snack/forfriskning end som en decideret vægttabsløsning. 

Udover Slique serien findes der også en måltidserstatning kaldet Balance Complete. Den indeholder en masse proteiner og fibre, så du kan holde dig mæt i lang tid. Der er også pulveriseret gojibær i denne blanding foruden en lang række enzymer som hjælper med fordøjelsen. Smagsstofferne stammer primært fra vanilje, som ikke påvirker dit blodsukker i særlig grad og samtidigt er en naturlig appetithæmmer. Balance Complete smager og minder faktisk meget om en vanilje milkshake. Du kan blande pulveret med vand eller mælk alt efter ønsket smag og konsistens. Du kan også sagtens tilsætte frugt eller olier til din shake for at ramme lige præcis dine smagsløg. 

Balance Complete er tænkt som en decideret måltidserstatning, så du kan bruge den som din morgenmad eller en hurtig frokost på farten. Hvis du ønsker et vægttab, kan du erstatte to af dine hovedmåltider med Balance Complete. Derudover indgår produktet også i en 5 dages udrensningskur, hvor du slet ikke skal have normale måltider. Til denne udrensning får du Balance Complete til morgenmad, frokost og aftensmad sammen med 60 ml. Ningxia Red, en Digest + Cleanse kapsel og 3,5 dl. vand. Derudover kan du vælge nogle små mellemmåltider bestående af en håndfuld blåbær, mandler eller et æble - det bedste resultat opnår du dog ved at skippe disse snacks. 

- men hvorfor overhovedet kaste sig ud i sådan et projekt? Foruden udsigten til at smide lidt overflødig vægt -  nok primært væske bundet til kroppen, så er denne udrensning et middel til at bekæmpe følgerne af de fødevarer, vi propper i os selv. I en mere og mere travl hverdag består vores måltider af halvfrabrikater fyldt med syntetiske konserveringsmidler og E-numre. Selv vores grøntsager har ikke længere den samme næringsværdi som for en generation tilbage, så vores krop bliver fodret med slatne madvarer, som den i flere tilfælde slet ikke ved, hvad den skal stille op med. Med denne udrensning får vi ryddet op i kroppen og kommer af med alt det usunde, som vores krop overhovedet ikke har brug for. Som en sidegevinst vil du kunne smide trangen til søde sager og andre afhængigheder foruden at opleve en sundere hud. 

5 dage lyder ikke slemt, og det er bestemt heller ikke umuligt. Det sagt så sker der noget, når vi ikke får fast føde og noget at tygge i. Vi kan blive urolige, irritable og måske endda vred. Det kræver rygrad, for du vil flere gange få den vildeste trang til at smage bare et lille hjørne af den pizza, som resten af din familie får til aftensmad. Det behøver ikke en gang at være noget så usundt som en pizza - pludselig kan tanken om en simpel, kogt kartoffel være det vildeste fix. Stå imod og er det fuldstændig utåleligt, så hold dig til de anbefalede snacks, men stadig i en begrænset mængde. I og med at det vil blive en prøvelse for de fleste, så vælg dit udrensningstidspunkt med omtanke. Der er ingen grund til at gøre det, hvis din menstruation er lige på trapperne, hvis dit barn skal starte i børnehave, hvis der er familiefødselsdag eller noget andet som også kræver mentalt overskud eller at skulle sige nej tak til mange lækkerier. Er der så nogensinde et godt tidspunkt? Det afgør du selv, men det bliver et eventyr for dig. Skriv gerne en lille dagbog for at følge med i dine tanker, følelser og eventuelle frustrationer. 

Denne udrensning er lettere ekstrem, så det er ikke noget, du skal kaste dig ud i på månedlig basis. Det anbefales at gøre det 3-4 gange om året for at opretholde sunde kropssystemer, altimens du selvfølgelig i de mellemliggende perioder også sørger for at spise sundt, få de rigtige kosttilskud og være aktiv. 

Hvad du har lyst til, ved du bedst selv. Hvis du ikke har lyst til at kaste dig ud i 5 dages udrensning, så kan mindre også gøre det. Du kan jo sagtens nøjes med kun at tage Balance Complete et par gange om ugen, få Ningxia Red ind som et dagligt kosttilskud eller hvad der nu passer dig bedst. Nu har du i hvert fald fået lidt at tænke over.

You have no rights to post comments