ThievesAromabrightToothpasteJeg har flere gange omtalt Young Livings tandpastaer på denne blog, og de er fortsat lige så fantastiske som altid. Nu har jeg været til tandlæge et par gange efter jeg har skiftet over til Thieves AromaBright, og jeg bliver ved med at have nul huller og får en masse ros fra min tandlæge, for hvor er mine tænder dog flotte og rene. Min tandlæge er endda overbevidst om, at jeg endelig er begyndt at bruge tandtråd, og det er ikke tilfældet. 

Så jeg vil igen slå et slag for denne eller en af de andre tandpastaer fra Young Living. De er fantastiske, men selvfølgelig skal man lige vænne sig til dem. De skummer jo ikke og opfører sig også lidt anderledes i munden end almindelige tandpastaer. Derfor startede jeg faktisk også ud med kun at bruge Thieves om morgenen og så min gode gamle Zendium om aftenen. Efter lidt indkøring og tilvænning skiftede jeg så 100% til Thieves AromaBright. 

Udover tandpastaen findes der også en tandtråd, og den er slet ikke så dum. Jeg skal bare huske at bruge den... Tandtråden har også Thieves olien i sig, og hovedingrediensen i Thieves er kryddernellikke, som er meget rig på det aktive stof eugenol. Det er det samme stof, som tandlægerne bruger til at bedøve os med, så denne tandtråd har faktisk en let bedøvende effekt på vores tandkød, så jeg føler mig ikke så øm efter brug - og det er jeg, nu hvor jeg ikke bruger tandtråd så tit. 

Der findes også en mundskyl i samme serie, og det er en sand bombe at få i munden. Hvis du tidligere har brugt Listerine og synes det var en kras fætter, så glæd dig til denne mundskyl. Den er meget skrap, men til gengæld fjerner den så også alle urenheder i munden. Du kan med fordel også bruge denne mundskyl til at rense din hunds tænder. Den rene mundskyl vil være alt for skrap for en hund - i hvert fald til at starte ud med. Så kom måske 1 del mundskyl i en lille kop og 10 dele vand. Lad så din hund smage lidt på blandingen for at vænne sig til det. Du kan vælge blot at bruge din finger eller måske bruge en lille fingerdukke eller andet stykke stof. Dyp fingeren ned i din blanding og børst så din hunds tænder ganske forsigtigt. Henover tid og hvis din hund kan lide det, så kan stille og roligt gøre din blanding stærkere, men du bør ikke overskride en 50/50 blanding af mundskyl og vand. 

Så let er det at få en sund mund og rene tænder. Ønsker du også lidt hvidere tænder, kan du læse mit tidligere blogindlæg ved at følge dette link.

You have no rights to post comments