Christmas SpiritBedst som foråret har gjort sit indtog, må det være på sin plads og snakke lidt om Christmas Spirit c",)

Alene navnet antyder, at denne skønne olieblanding naturligvis forbindes med julen og de kolde måneder. Selv bruger jeg den faktisk også kun til juletid, men det er lige så meget for at jeg kan gå og glæde mig til, at jeg endelig kan finde den frem igen. Christmas Spirit er nemlig en fabelagtig olie hele året rundt, så hvorfor ikke lede tankerne hen på alt det gode fra julen her i starten af maj? Når jeg bruger olien til jul, tænker jeg faktisk ikke så meget over alle de gode ting, som olien kan hjælpe med. Jeg bruger den primært for duftens skyld, men lad os lige dykke lidt ned i, hvad du forvente af denne olie og dermed komme til at forstå, hvorfor du kan bruge den hele året rundt.

Christmas Spirit består af appelsin, kanel og sortgran. Denne blanding er med til at berolige dine nerver og faktisk stimulere hele dit nervesystem. Dit kredsløbssystem får også et boost, og dine luftveje vil takke dig for at få et skub i den rigtige retning - ikke kun at den åbner op, men olien giver dig samtidigt lyst til at tage nogle dybe vejrtrækninger, som er essentielt for et godt helbred. Hele dit immunsystem bliver også stimuleret af denne olie, så den er værd at række ud efter, når du ikke er helt på toppen. Mange siger at julen er hjerternes fest. Andre mener at hjerterne er lige lovlig åbne til diverse julefrokoster, og jeg er bestemt ikke parat til at pege fingre af Christmas Spirit, men olien er faktisk kendt for at forstærke vores seksulle lyst. 

Så mulighederne er mange, og olien fortjener i den grad at blive kendt for andet end at være en lækker duft til jul. Der er som sagt kanel i olien, som er en ret stærk olie, så vær forsigtig med at påføre olien på huden for at undgå hudirritationer - sørg eventuelt for at spæde op med en bæreolie. Der er også appelsin i olien, som er fotosensitiv, hvilket er en anden god grund til at være varsom med at bruge olien på huden. Så kom et par dråber i diffuseren eller tag et par gode snif direkte fra flasken og lad dig henføre af julens magi hele året rundt.

You have no rights to post comments