Idaho Blue Spruce

Der går ikke en dag, uden at jeg bruger Idaho Blue Spruce - det er simpelthen den bedste olie til mænd, men kvinder kan også sagtens bruge den.

Idaho Blue Spruce, eller blågran som vi vil kalde den på dansk,  har den lækreste duft der med garanti vil få dig til at slappe af. Fælles for alle olierne tappet fra træer så har de en meget beroligende effekt og er med til at give dig en solid følelse af jordforbindelse. Udover at berolige primært kroppen så har duften af blågran en opfriskende effekt på vores sanser og giver ro i sindet. Når jeg dufter til olien får jeg en lækker følelse af fred og sikkerhed, og den sikkerhed er faktisk med til at åbne mig op over for mig selv, men bestemt også andre.

Derudover er olien god til at lindre ømme muskler, hvis jeg har trænet godt igennem. Det samme gælder for især spændte skuldre i travle og stressede perioder - bare masser et par dråber ind på de hårdtarbejdende muskler. Derfor er olien også en perfekt makker i dampbadet eller saunaen, hvor den både beroliger sindet og får musklerne til at slappe af.

Grunden til at jeg skriver, at det er en uundværlig olie til mænd skyldes oliens egenskab til at balancere mænds hormonbalance og niveauet af testosteron i kroppen. Det var ikke sådan, at jeg følte min hormonbalance var i uorden førhen, men jeg synes at påføring af olien hver morgen har en beroligende og balancerende effekt, så der skal mere til at slå mig ud, og humøret forbliver stabilt og højt dagen igennem. Rent fysisk føler jeg også, at olien har en virkning. Jeg tænker ikke, at jeg nu er blevet mere mandig eller maskulin, men idet testosteronen får et boost, så vil der alt andet lige ske noget med både krop og sind.

Young Living har også skabt en olieblanding kaldet Shutran, som fortrinsvis er en olie til mænd som igen er med til at balancere hormonbalancen. Hovedingrediensen er netop Idaho  Blue Spruce, men der findes også 9 andre olier i denne blanding. Så den kan muligvis lidt mere, men duften er lidt mere feminin efter mig smag. Derudover synes jeg, at det netop er Idaho Blue Spruce der gør forskellen for mig, så det er altså denne olie, jeg er begyndt at bruge ren for den fulde effekt herfra.

Lad mig slutte med at sige at kvinder som sagt tidligere sagtens kan bruge denne olie og også uden at frygte for pludselig skægvækst. Kvinder har også testosteron i kroppen, som skal balanceres og denne funktion i olien er jo kun en af de mange goder ved at bruge olien. Jeg ved også fra flere kvinder i min bekendtkreds, at de elsker duften af denne olie og sagtens kan finde på at bruge den som en parfume blandet sammen med en af de mere feminine blomsterdufte. Ellers findes der jo også en masse olier til kvinders hormonbalance - og det er lige fra teenageudfordringer til hjælp i forbindelse med overgangsalderen. Jeg vil ikke komme ind på de forskellige olier i dette indlæg, men tag eventuelt et kig på Clary Sage, Dragon Time, Progessence Phyto Plus og Lady Sclareol.

You have no rights to post comments