ThievesSprayJeg har altid en Thieves Spray med i min taske, så det er min tro følgesvend. Det gælder både i hverdagen, men bestemt også på længere rejser, hvor jeg især bruger sprayen, når jeg skal flyve. Med alle de folk klemt sammen i en lille kabine så er det nemt at fange noget gris - og det gider jeg ikke lade spolere min ferie!

Egentligt er sprayen tænkt som en måde at rense dørhåndtag, toiletsæder eller overflader der trænger til et hurtigt fix, men jeg bruger den altså primært til mund og hals. Inden flyveturen tager jeg et pift og gentager alt efter behov. Derudover er sprayen god, hvis min hals begynder at give mig udfordringer. Det kan både være fra en hel aften med masser af snak til en olieaften, men også ved første tegn på ondt i halsen.

Så det er en lille førstehjælper, der også fungerer perfekt som "håndsprit", hvis der ikke lige er sæbe tilgængelig. Dog bruger jeg primært Thieves håndsprit i dette tilfælde, men hvis jeg nu ikke lige har sådan én med (som om det sker...), så klarer denne spray også jobbet.

- en lille advarsel skal dog lyde! Den er pænt skrap at få i munden, men det tager jeg gerne med, når den nu er så effektiv.

You have no rights to post comments