TandstikkerNormalt er en tandstikker en smagsløs og simpel "pind" til at befri dine tænder for madrester. Nuvel, man kan sagtens købe tandstikkere med for eksempel mintsmag. Hvorfor ikke lave dine egne, smagfulde tandstikkere og samtidigt få brugt nogle af dine tomme flasker?

Øv, flasken er tom, og alt olien er brugt - næsten. Uanset hvor umage du gør dig for at få de sidste dråber ud, så vil der altid være en lille rest i bunden af flasken. I dette tilfælde fjerner du låg og dispenser fra flasken og kommer et par håndfulde tandstikkere nede i hullet. Så kan de ellers suge lidt af olien til sig, og du får smagfulde tandstikkere til at afslutte dit måltid. I og med at det er en begrænset mængde olie, der kommer på din tandstikker, så skal vi nok ikke lovprise dem så meget, at den lille rest Thieves olie ligefrem kan rengøre dine tænder og tandkød, eller at pebermynten yder hjælp til din fordøjelse. Lidt har naturligvis også sin ret og mange bække små, men se det mere som en hyggelig, lille gadget fremfor en kæmpe forbedring af dit helbred. 

Prøv dig frem og find din helt egen favorit til at afslutte dit måltid. I og med at vi ikke decideret indtager olien ved at stange tænder, så kan vi sagtens bruge alle olierne med god samvittighed og ikke bare de fødevaregodkendte plusolier - så hold dig ikke tilbage.

You have no rights to post comments