EfteraarNu går den vist ikke længere - sommeren er forbi, og efteråret er stærkt på vej. Bare se på alle de skønne farvenuancer på træerne, det er nu altid så hyggeligt. Efteråret plejer gerne at være lidt våd og trist, og så bliver det mørkt igen. Derfor kan jeg godt lide at skrue op for hyggen og forkæle mig selv. Det gør jeg blandt andet med dufte, for de giver sådan en tryghed, varme og hyggelig stemning. Så i dag skal du have en lækker efterårsopskrift til diffuseren - det er lige før, at den bliver julet. 

Du skal bruge følgende olier i din diffuser:
2 dråber Cinnamon Bark (kanel)
2 dråber Ginger (ingefær)
2 dråber Nutmeg (muskatnød)
2 dråber Clove (kryddernellike)
3 dråber Orange (appelsin)

Både kanel og ingefær har en varm og krydret duft, mens muskat og nellike er søde dufte med krydret og moskusagtige undertoner. Appelsin topper med en frisk og citrusagtig duft. Til sammen får du en blanding som virker opløftende på humøret og fordrer spontanitet, giver kroppen energi, hjernen klarhed og tiltrækker velstand i dit liv. Det lyder da ret godt. Forestil dig så at du samtidigt sidder i en lækker stol eller sofa med et tæppe over dig og et krus med noget varmt at drikke. Så kan efteråret bare komme an!

Alle fem olier findes i øvrigt også som en såkaldt plusolie, hvilket vil sige at de er godkendt som fødevarer. Du kan derfor bruge disse olier i din madlavning, julebagningen eller i et krus the, hvis du skulle få lyst til det. 

You have no rights to post comments