Plusolier

Lavendel+ kan du med fordel bruge i både det søde og salte køkken. Bedst kendt er lavendel nok i krydderiblandingen Herbes de Provence, som giver et fransk pift til dine bøffer. Selv er jeg vild med at bruge lavendel i en limonade bestående af danskvand, limebåde og citronolie og lavendelolie blandet i en skefuld honning. Du skal dog være varsom med lavendel i din madlavning, for den er meget kraftig og overvældende i sin smag, så start stille ud med blot en dråbe eller to - så kan du altid tilføje mere, hvis du har lyst.

Citrongræs+ bringer et hint af citronsmag til din madlavning eller drikkevand, men med et lille tvist. Du kan også bruge en dråbe i en kop the for at pirre dine smagsløg. Citrongræs er meget brugt i det asiatiske køkken og kan derfor med fordel bruges i wokretter - husk igen at starte stille ud med dråberne. Citrongræs er god for fordøjelsen og nedbrydningen af vores mad, så du kan overveje at komme et par dråber i en kapsel som et dagligt kosttilskud.

Apropos kosttilskud og kapsler så hører både oregano+ og Thieves+ hjemme i sådan en kapsel. Begge olier er fantastiske til at hjælpe med at opretholde et sundt helbred og er mine tro hjælpere om vinteren på daglig basis. Oregano+ kan desuden bruges i din tomatsovs eller i et madbrød - oregano er meget skrap, så gå forsigtigt frem og lad være med at spise den ren. Til et stort madbrød vil jeg anbefale 3 dråber timian+ og 2 dråber oregano+ til din dej. Oregano+ er også fantastisk på dine popcorn - smelt lidt smør og lad det afkøle inden du kommer 3-5 dråber i smørret. Hæld blandingen over dine nypoppede majskorn sammen med lidt salt og rør rundt i din skål. Thieves+ indeholder både kanel og kryddernelliker og kan dermed sagtens bruges i julekøkkenet. Jeg har før bagt småkager med Thieves med stor succes - de mister dog smagen ret hurtigt, så bag ikke flere end du kan spise samme dag c",)

Det er altså en kæmpe lettelse og et kæmpe skulderklap for Young Living, at myndighederne stille og roligt begynder at godkende olierne til indvortes brug og ikke bare som en parfume. Lige pludselig bliver det meget tydeligt, at disse olier er helt anderledes end andre æteriske olier. Jeg får jo også mulighed for at fortælle lidt mere om brugen af disse olier, nu hvor myndighederne har godkendt muligheden for indvortes brug. Førhen kunne jeg jo ikke tillade mig at opfordre folk til at bruge oregano i deres pastasovs eller komme citronolie i deres drikkevand for at rense ud i kroppen. Det har hele tiden været sådan, at hvad vi vælger at gøre derhjemme, kan ingen bestemme, men jeg har bare ikke måtte fortælle om det uanset mine gode erfaringer og historier. Det er nu muligt med disse plusolier, og det er så fortjent og til gavn for os alle.

You have no rights to post comments