Hvor er jeg glad for at have inspireret dig til at vide mere om at blive en del af dette fællesskab som vi kan kalde Young Living Danmark.

- for Young Living og hele denne brug af naturlige olier er netop et kæmpe fællesskab. Jeg har mødt mange nye venner og bekendte via disse olier, da der både i Danmark og i udlandet bliver afholdt events, hvor vi mødes til læring, inspiration og hygge. Derudover findes der lukkede grupper på Facebook, et utal af hjælpsomme hjemmesider og såmænd også blogs ligesom min.

Ved oprettelse af en profil hos Young Living kan du koble mig på som din personlige sponsor, og på den måde vil jeg blive din læremester og altid være tilgængelig til at svare på spørgsmål og hjælpe dig videre. Så du er aldrig alene på denne færd.

Hvad er så denne færd for noget? For mig er olierne en nem og sund måde at få mere velvære ind i min hverdag samtidigt med at jeg slipper af med en masse unødvendige og skadelige kemikalier. Det er rigtig dejligt at have min egen læge og i nødstilfælde et sygehus ikke langt herfra, men i sidste ende er det mit eget ansvar at passe på mig selv og min krop. Med olierne er jeg med til at støtte min krops mange funktioner samt give humøret et pift, og jeg mener altid at det er bedre at forebygge end at skulle behandle. Som sagt er det dejligt med en læge i baghånden, men jeg vælger at gøre hvad jeg kan for at undgå at skulle mødes med ham.

Den bedste måde at komme i gang med olierne er ved at købe et startsæt bestående af 12 forskellige olier, en avanceret aromalampe (diffuser) samt nogle prøver og informationsark. Jeg er altid klar på at snakke om olierne og vise dem frem, så du kan fornemme dem på din egen krop. Ellers er du også meget velkommen til at læse mere i dette infoark. Der er 13 forskellige olier beskrevet i dette ark, men du vil kun modtage 12 af dem. Young Living kan indskifte en flexolie, hvis en af de faste bliver udsolgt. 

Hiv fat i mig hvis du har nogle spørgsmål. Ellers kan du fortsætte din færd lige HER ved at oprette din egen profil på Young Living og købe dit startsæt. Fik jeg sagt, at hvis du selv bestiller varerne, får du 24% i rabat?!