Partnerskab

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at hver enkelt olie er sit eget lille vidunder. Ligesom så meget andet i livet kan der dog opstå ren magi, når man vælger at slå sig sammen - det gælder også for olierne. Tænk bare på alle de fantastiske olieblandinger, som Young Living har skabt.

Jeg er sikker på, at du kender til lignende eksempler inden for fødevarer, hvor for eksempel tomat og basilikum smager godt hver for sig, men smelter sammen i ren harmoni når de slår sig sammen. Sådanne partnerskaber kan du også skabe med olierne, og i dag skal du høre om fem venskaber, hvor olierne forstærker hinandens virkning og simpelthen får det hele til at gå op i en højere enhed. 

1. Lavendel og Rosmarin
Det her en klassisk blanding, som du vil kunne genkede hos spasteder og massører, da blandingen er både afslappende og god til at løsne op i kroppen. Sammen danner de en skøn aroma som samtidigt har en lang række fordele for dit helbred. Lavendel er en af de mest genkendelige dufte inden for aromaterapi kendt for dens evne til at berolige både sind og krop. Rosmarin har en krydret, kamferagtig duft som giver et skønt pift til den søde blomsterduft fra lavendel og er især god til at fjerne ømhed i kroppen. Rosmarin giver også et energikick, som sammen med den beroligende effekt fra lavendel sørger for en perfekt balance i dit energiniveau. Begge olier er gode for blodomløbet, så du vil hurtigere føle dig frisk og frejdig. 

2. Grapefrugt og Pebermynte
Langt de fleste forstår slet ikke den kraftfulde effekt, som olier har på vores hjerne. Denne kombination giver for eksempel både energi samt stimulerer og opløfter vores sind og humør. Grapefrugt opløfter vores sind og skaber en klarhed der styrker vores selvværd og gør os handlingsparate. Den samme duft kan også hjælpe vores forbrænding på vej og mindske vores appetit. Samme egenskaber har pebermynteolien faktisk, men hver duft tricker alligevel hver deres centre, så tilsammen slår disse olier samtlige fluer med et smæk. 

3. Ylang Ylang og Geranium
Duften af æteriske olier har en fantastisk og nærmest ubegribelig effekt på vores følelser, så hvorfor ikke kombinere de to bedste olier til vores følelser? Begge olier har en krafig blomsterduft som straks vækker vores sanser. Ylang Ylang er mest til at løfte vores humør og måske endda vække vores seksualitet til live, mens geranium virker mere afslappende og balancerende. Så tilsammen er denne kombination både yderst ophidsende og samtidigt beroligende.

4. Citronella og Eucalyptus
Uanset om vi er hjemme i Danmark eller i udlandet, så kender vi til plagen af myg og andet kryb. Citronella har i århundreder været kendt for dens evne til at skræmme myg væk, men også lus og fluer. Alene kan du sagtens skræmme det meste væk, men sammen med en anden stærk olie såsom eucalyptus bliver resultatet mere effektiv. Citronella er mere skræmmende, hvorimod eucalyptus også virker dræbende - og i alle tilfælde er blandingen ligefrem sund modsat en masse andre insektmidler. 

5. Appelsin og Kanel
Normalt griber vi efter Thieves, når vi begynder at føle os lidt sløje. Du kan dog også med fordel kaste dig ud i en skøn blanding af appelsin og kanel, som virkelig booster dit immunforsvar. Appelsin indeholder en masse antioxidanter og hjælper med at rense ud i kroppen. Hvor appelsin primært fjerner giftstoffer, så renser kanel helt igennem for alle fremmedlegemer i kroppen som angriber vores immunsystem. Udover at rense ud i kroppen vil denne blanding også give dig mentalt overskud takket være den velsignet duft af gode tider og minder. 

Der findes mange andre gode partnerskaber, som du måske bevidst eller ubevidst allerede har skabt. Som sagt har Young Living også skabt en masse olieblandinger, hvor de har kombineret flere olier til at give en større effekt og hjælp til vores udfordringer. Så lykken er ikke altid at gøre alting selv, men finde den rette partner til at løfte dig selv op til et højere niveau. 

You have no rights to post comments