LavaDermSå er sommerferien så småt startet eller meget hastigt på vej for de fleste. Derfor skal vi heller ikke bruge en hulens masse tid foran skærmen på at læse blogindlæg.

Derfor bliver i dag blot et hurtigt tip, som til gengæld er meget relevant i denne tid med så meget sol. Efter en dag med god soleksponering trænger din hud til pleje for at komme sig. Det kan godt være, at du synes godt om en brun sommerkulør, men det er lidt hårdt for huden. Derfor skal du huske at pleje den sidst på dagen, når solen er gået ned. Lavendelolie er rigtig god til dette formål, så du kan med fordel komme godt med dråber i din fugtighedscreme eller aftersun. Bare sørg for at det er så kemikaliefri en creme som muligt, da olierne jo er med til at trække alle ingredienserne dybere ind i kroppen - og det er altså både de gode og dårlige. Derfor skal du aldrig komme æteriske olier i et billigt hudplejeprodukt for at gøre det bedre. Du ender blot ud med at få kemikalierne dybere ind i kroppen. 

Nå, men det hurtige tip går på at bruge Young Livings LavaDerm Cooling Mist, som er fyldt med netop lavendelolie og aloe vera, som huden er rigtig glad for efter soleksponering. Du sprayer ganske simpelt din hud og smører det ind. Skulle du have fået en solskoldning, er den også rigtig god til at lindre ubehaget. 

God sommer med masser af sol!

You have no rights to post comments