extrovertorintrovert

Inden for de sidste fem år er brugen af ord som introvert og ekstrovert nærmest eksploderet. Der er tests både her og der for at finde ud af, om du er introvert eller ekstrovert. Det ene er hverken mere eller mindre rigtigt end det andet, men det er ingen dum idé at kende til de to typer, for det hjælper os til at forstå hinanden lidt bedre.

Jeg tror, at mange med interesse for det alternative har en større tendens til at være introverte uden dog at have noget bevis for det. De fleste er forholdsvis rolige, har ikke det store behov for at være på og forstår at finde svarene inde i sig selv i ro og fred. Derfor har jeg også valgt at fokusere på 10 gode olier, som netop introverte med fordel kan benytte sig af i hverdagen.

  1. Joy - opløftende, giver glæde og inspirerer til romance og tosomhed
  2. En-R-Gee - bruges til at styrke og give energi
  3. Valor - styrker selvtilliden og giver mod
  4. Abundance - hjælper med at åbne dig op til nye muligheder
  5. Clarity - giver et klart sind
  6. Magnify Your Purpose - øger din motivation og hjælper dig i modgang
  7. Present Time - styrker og hjælper med at fastholde dig i nuet
  8. Transformation - fjerner negative tanker og gør dig i stand til at komme fremad
  9. Pebermynte - hjælper med at frigive nervøs energi
  10. Enebær - renser sindet og styrker selvtilliden

Der findes et hav af andre olier, som du også med fordel kan bruge. Det kunne være Believe, Highest Potential, Harmony, Acceptance og Awaken.

Hvor er det dejligt at kunne finde en hjælper i disse olier. Selvfølgelig skal du i sidste ende selv gøre arbejdet, men olierne letter ligesom dette arbejde, så vejen dertil føles ikke så svær endda.

You have no rights to post comments