best natural beauty products face 685x1024Jeg er sikker på, at du allerede kender til disse to udsagn:

  1. Det er vigtigt at pleje din hud for at holde den sund og ungdommelig
  2. God pleje indeholder ikke unødvendige kemikalier og mikroplastik

- men hvad er så god ansigtspleje på daglig basis? Allerhelst skal du sørge for både at rense og fugte din hud morgen og aften, men ligesom med så meget andet har jeg den holdning, at lidt også har sin ret. Personligt bruger jeg kun renseprodukter, når jeg er i bad eller virkelig trænger til at gøre noget ved en alt for skinnende pande eller tørre kinder. Hver morgen vasker jeg dog mit ansigt med vand for at fjerne det værste skidt, hvorefter jeg kommer en ansigtscreme på for at beskytte huden mod uv-stråler, forurening og udtørring i løbet af dagen. Den gode øjencreme fra Young Living bliver også brugt flittigt hver morgen.

Foruden den fantastiske effekt af Young Livings produkter er jeg vild med tanken om, at jeg ikke behøver at nærlæse listen af ingredienser. Jeg ved nemlig, at der ikke er anvendt nogen former for kemikaler eller unødvendige tilsætningsstoffer som min krop ikke kan bearbejde eller tåle. I stedet kan jeg med god samvittighed pleje mig selv med naturprodukter, som udover at være rene også har en meget bedre effekt end kemiprodukterne. Til at rense mit ansigt bruger jeg Orange Blossom Facial Wash og Satin Facial Scrub Mint.

Orange Blossom Facial Wash er en sæbefri ansigtsvask som effektivt fjerner skidt og make-up uden at fjerne hudens naturlige olier. Der er tilsæt MSM (naturligt og organisk næringsstof baseret på svovl), som er med til at blødgøre huden og gøre den mere ensartet. Derudover finder du gojibærolie som fugter huden og forskellige, æteriske olier til at berolige, rense og styrke huden. Til slut finder du også perikum, kelp og algeestrakt for at beskytte din hud mod frie radikaler, så din hud ikke "ruster". Denne ansigtsvask kan du roligt bruge hver dag.

Satin Facial Scrub Mint er en vandbaseret ansigtsscrub og indeholder blandt andet jojobaolie, mangosmør, MSM, aloe vera og pebermynteolie - allesammen ingredienser som hjælper med at mindske porrer og reducere mængden af hudorme samt bringe tør og kedelig hud til live igen. Scrubben både renser, nærer og stimulerer huden uden at gøre skade på hudens naturlige pH-værdi. Den blide eksfolierende scrub er med til at forynge din hud og skabe et mere blødt og ensartet udseende. Du finder ingen mikroplastik i dette produkt, men derfor vil du stadig have følelsen af rigtig at blive skrubbet og renset. Pebermynteolien giver også et forfriskende kick. Selvom scrubben er meget blid, bør den ikke anvendes mere end to gange per uge. 

Udover disse renseprodukter har du naturligvis også brug for nogle gode ansigtscremer - her kan Young Living også hjælpe med et par sunde alternativer. Disse produkter vil jeg dog ikke komme nærmere ind på i dag. Jeg vil også gerne anbefale dig at lave din egen ansigstserum, som du bruger inden du kommer fugtighedscreme på. Vi har hver vores udfordringer, så sørg for at bruge de olier, du har brug for. 

You have no rights to post comments