Serviceeftersyn

Hvorfor er det tit, at vi har så travlt med at få bilen på værksted, men det at passe på vores egen krop har slet ikke den samme prioritet?

Det lyder ikke rimeligt, så derfor har jeg besluttet mig for at tage et serviceeftersyn af min krop ved hjælp af kosttilskud fra Young Living. Det er et 3 måneders forløb, hvor jeg i første måned går i total udrensningstilstand. Jeg skal af med alt det gamle, så jeg i måned 2 er klar til at genopbygge kroppen på ny, mens jeg i sidste måned vedligeholder kroppen. Det er ikke noget med faste og citronvand døgnet rundt. Jeg skal stadig spise, træne og sove som normalt, så det er kun de ekstra kosttilskud, jeg skal have passet ind i min hverdag - og der følger en overskuelig oversigt med, så jeg nemt kan se, hvad jeg skal have hver dag.

Forløbet er gennemtestet og allerede brugt af mange med gode resultater, så der er altid hjælp at hente. Selvom jeg kan spise som jeg plejer, har jeg fået at vide at jeg skal forvente en nedsat appetit og større lyst til at gøre det rigtige. Så det bliver spændende at se, hvad det gør for figuren og min daglige velvære. Jeg skal naturligvis nok komme med updates i ny og næ.

De produkter jeg skal bruge er en blanding af forskellige enzymer, mælkesyrebakterier, urter og olier til at rense ud i tarmsystemet og mine organer. Desværre er det sådan i dag, at vi slet ikke får nok vitaminer og mineraler via vores kost, som slet ikke indeholder de samme næringsstoffer som tidligere - trist, men sandt. Derudover indtager vi alt for mange syntetiske stoffer, så kroppen er slet ikke i stand til at udrense alt det fremmede. Når kroppen ikke ved, hvad den skal gøre med de fremmede stoffer, så deponerer den stofferne som fedt - og det har jeg rigeligt af i forvejen!

Nu går det løs, og jeg ser frem til at få mere energi, en sundere hud, miste et par kilo og bare være glad og tilfreds.

Kommentarer  

#1 Maiken 01-03-2016 10:44
Uha glæder mig til at følge med..

You have no rights to post comments