Jeg er netop hjemvendt fra London, hvor der i weekenden var en stor oliekonference for hele Europa - ja, der var endda deltagere med fra USA og Asien. Jeg behøver næppe gøre det store for at overbevise jer om, at det var en kæmpe oplevelse. Ganske ligesom det var en fantastisk oplevelse sidste år i Berlin, der var min første tur udenlands med Young Living. 

Vi var 11 danskere afsted og belært af sidste år sørgede jeg for at have lidt tid til sightseeing både før og efter konferencen. I løbet af to dage går det virkelig løs med en hulens masse ny og inspirerende viden, hygge med andre olietosser, overdådige måltider og præsentation af nye varer. Men som sagt fik jeg også lagt tid ind til både bus- og sejlture i London, afternoon tea og lidt shopping. 

Selve konferencen blev afholdt på intet mindre end det legendariske Wembley Stadium - og så var vi var indkvarteret på Hilton lige ved siden af, så der var ingen smalle steder. Vi havde ganske vist også købt VIP-pakken, så vi var sikret de bedste sidepladser, goodiebags med lækre sager og adgang til et særligt VIP-område. Men hovedattraktionen var naturligvis alle de interessante folk, der delte ud af deres viden på scenen. Nu er det anden gang jeg møder direktøren af firmaet, Mary Young, og jeg er lige så fascineret som sidst af hendes viden, drive og tilgængelighed. Noget jeg også havde set frem til var naturligvis at se, dufte, smage og røre ved alle de nye produkter, som blev lanceret her i Europa. Der vil ikke komme en lang forklaring til hvert enkelt produkt i dette indlæg, men efterhånden vil du nok få en historie eller to om disse nyheder. Særligt interesseret var jeg dog i Thieves vaskemiddel, einkorn mel og pasta, Plus olierne der må indtages og bruges i madlavning og HydroGize, der er en drikkeflaske som laver lavet brintberiget vand fyldt med antioxidanter. Værd at nævne er også sportsgelen Cool Azul til lindring af ømme muskler efter sport og Shutran Shave Cream til at give mænd en mere tæt og skånsom barbering. 

Selvom der er et par måneder til jul, blev julevarerne også præsenteret. Hvis du har lyst til at se mere til julevarerne, så kommer Young Living til Danmark den 2. november i Aarhus området og den 3. november i Københavnsområdet for at præsentere sagerne. Det kan i allerhøjeste grad anbefales at tage med, da der er tale om både lækre produkter og ikke mindst til gode priser. 

636098135589543914

Ingen konference uden hygge iblandt deltagerne. De fleste af de danske deltagere har jeg mødt flere gange efterhånden, og det er altid så hyggeligt at mødes til lige dele grin og vidensdeling. Men det er bestemt også nemt at få sig en snak med entusiaster fra andre lande, for med en fælles passion for olierne er det altid nemt at starte en samtale, og alle fortæller gerne med julelys i øjnene deres bedste oliehistorier.  

Så nu er jeg fyldt op med ny energi og masser af ny viden. Jeg glæder mig til at dele begge ting både med mit team, men også med helt nye folk. I løbet af efteråret kommer jeg ud til flere olie introduktionsaftener, hvor jeg fortæller helt basalt om olierne og deres virkning. Derudover har jeg mine månedlige olieaftener i klinikken, hvor vi er en flok glade mennesker, der samles til hygge og vidensdeling. Sig endelig til hvis du gerne vil med en af disse aftener. 

Så bliver det spændende, hvor jeg skal hen næste år. Jeg spekulerer faktisk i, om jeg skulle tage med til den helt store verdenskonference i USA - det kunne være ret stort!

You have no rights to post comments