Freedom

I løbet af året bliver der afholdt en masse events i både ind- og udland. De fleste bliver arrangeret af medlemmer af Young Living ligesom mig selv - det kan være introaftener hvor folk bliver indtroduceret til olierne, makeup, kosttilskud eller rengøringsprodukterne. Som regel er det lidt en blanding. Der bliver også afholdt Young Living Day en gang i kvartalet med skiftende indhold både for nye og gamle medlemmer. Young Living kommer også selv og afholder events i Danmark - en god tradition er juleturen hvert år, hvor der er ekstra gode tilbud og særlige pakker. Toppen af kransekagen er Young Livings konferencer. Den helt store med deltagere fra hele verden bliver afholdt hver sommer i USA med over 35.000 deltagere. Derudover er der mindre, regionale konferencer i både Europa, Asien og Australien. Den næste konference i Europa bliver holdt i Prag den 8. og 9. september 2018, og du kan stadig nå at sikre dig en billet, hvis du skynder dig. 

Begge dage vil blive fyldt med hyggeligt samvær med andre olieentusiaster, gallamiddag, workshops og expo og ikke mindst et hav af inspirerende foredrag. Jeg har været afsted både i Berlin og London, og det er to fantastiske dage med fuld tryk på. Så skal du med og mærke stemningen selv? Vil du være blandt de første til at få fingrene i de nylancerede produkter? Har du lyst til at lære nyt om dig selv og vokse som menneske? Vi er en mindre delegation fra Danmark, der skal afsted i år, og vi glæder os meget til at mærke suset endnu en gang - vi har også nye deltagere med i år, som skal på deres første Young Living konference. 

Du kan læse mere om eventet ved at trykke HER. Det er via det samme link, at du kan bestille din billet. 

Er du mere til events i Danmark, så tag fat i mig og hør hvornår en af os næste gang agerer vært. Du kan også altid tage fat i mig, hvis du ønsker en intro- og wellnessaften hjemme hos dig selv sammen med en flok venner eller familie. 

You have no rights to post comments