Morgenrutinen

Jeg vil ikke umiddelbart betegne mig selv som et morgenmenneske, men jeg kommer dog fint ud af sengen hver morgen - ikke mindst takket være mine små morgenritualer.

Der står altid 2-3 olier på mit natbord, men de er nu mest til brug før sengetid. Jeg lærte dog en øvelse sidste år, hvor du straks efter din opvågen planter dine ben på jorden, tager din favoritolie og kommer en dråbe i din ene håndflade, fordeler olien i begge hænder og danner en skål rundt om ansigtet, mens du tager 3 dybe vejrtrækninger. Jeg må ærligt indrømme, at jeg aldrig har fået gjort denne øvelse til en vane, men det er faktisk en rigtig god start på dagen. Mit faste morgenritual er straks at gå på toilettet, men dernæst så kommer olierne i brug. Som tidligere skrevet her på bloggen så bruger jeg altid Idaho Blue Spruce om morgenen for både at skubbe mig i gang og balancere mine hormoner. Dernæst udvælger jeg en "parfume" som lige for tiden er Believe - der er intet bedre end at starte dagen med overskud og god selvtillid. Ellers er Aroma Life også en af mine parfumefavoritter.

Til morgenmaden indtager jeg forskellige kosttilskud for at vedligeholde og støtte både mit immunforsvar og fordøjelsessystem. Mange af vores ubalancer stammer fra tarmsystemet, så jeg sørger for at få både enzymer og probiotika ved at tage henholdsvis Detoxzyme og Life5. Trænger jeg til en lidt større udrensning af tarmsystemet, så snupper jeg også lidt Comfortone. Jeg får gerne fisk et par gange om ugen, men for en sikkerheds skyld har jeg valgt at supplere med lidt fiskeolie fra det danske firma PurePharma. Jeg er ikke stødt på en anden producent med så meget fiskeolie i deres kapsler og immervæk fiskeolie udvundet af de rigtige fisk på de rigtige betingelser. Slutteligt så napper jeg min daglige dosis af NingXia Red - et flydende kosttilskud fra Young Living fyldt med vitaminer og antioxidanter fra først og fremmest gojibær, men også andre superfrugter såsom blåbær, aronia, granatæbler samt 4 forskellige olier. En dagsration (60 ml.) svarer til næringsstofferne fra 118 broccoli eller 200 appelsiner eller 45.628 mandler!

Efter morgenmaden børster jeg tænder i en af Young Livings tandpastaer - min favorit er Thieves AromaBright. Udover at være en effektiv renser på grund af Thieves olien, så efterlader den mig med en frisk ånde og et kick. Både tandpastaen og især deres mundskyl er i den skrappe ende, så de er ligesom med til at smide den sidste rest af træthed af mig.

Det lyder godt nok af meget, når jeg sådan remser det op, men det er ganske enkelt blevet en fast rutine, så det er ikke noget jeg bruger ekstra tid på eller skal tænke en masse over. Jeg er bare glad for at starte dagen med velvære og selvforkælelse og ikke mindst den selvpleje af min krop, der bestemt også ligger i det. I sidste ende er det jo mit eget ansvar at passe på mig selv, og her er disse produkter altså mine trofaste hjælpere.

You have no rights to post comments