Mother and BabyAlle med børn kan vist godt blive enige om, at det er lidt af en kamp nogle gange med at få hele kabalen til at gå op. Der er uden tvivl en masse glæder forbundet med at være forælder, men der følger også bekymringer med, væsentligt mindre søvn, humøret svinger frem og tilbage og sygdomme har det med at komme kravlende i tide og utide. 

Hvis nu jeg sagde, at der rent faktisk er hjælp at hente i en stresset hverdag fyldt med udfordringer - kunne du så tænke dig at høre mere om det? Jeg har udvalgt seks forskellige olier, der hver især hjælper med de daglige udfordringer som forælder - nok især til mindre børn. Hvem ved om jeg kommer med et indlæg på et senere tidspunkt til større børn omkring behandling af tømmermænd, pleje af problemhud og naturligt pep til eksamen c",)

Nu gælder det imidlertid disse seks olier, der kan lette din hverdag og give dig overskuddet tilbage.

Får du nok søvn? Den 1. olie er Peace and Calming:
Peace and Calming er en mildt, duftende blandingsolie der bidrager til en afslappende og fredfyldt følelse, hjælper med at løsne spændinger og opløfter humøret. Den er ganske uundværlig i ulvetimen og kan også med fordel bruges før sengetid.

Suser humøret op og ned? Den 2. olie er Joy:
Joy er en henrivende blandingsolie som bringer kærlighed og glæde til dit hjerte. Den hjælper også mod sorg, periodevis humørsyge og tungsind og en hulens masse andre emotionelle udfordringer. I stedet for at lade følelserne rutsje op og ned, så balancer dem med denne olie og bevar dit overskud.

Har du tid og lyst til sygdom? Den 3. olie er Thieves:
Thieves er en blandingsolie skabt til at styrke kroppens eget forsvar mod udefrakommende ubehagligheder, idet den er yderst effektiv til at understøtte immunsystemet og bevarelsen af et godt og sundt helbred. Thieves bygger på en opskrift fra det 15. århundrede, hvor en flok tyve iførte sig blandingen, mens de plyndrede de folk, der var døde af sygdom - ved at bære blandingen blev de ikke selv smittet. Så ved første tegn på sygdom er det på med olien under fødderne, så kroppen kan svare tilbage på bedste vis.

Dufter dine børn og deres aktiviteter altid af roser? Den 4. olie er Purification:
Purification er en blandingsolie skabt til at fjerne uønskede lugte, og det kan både være fra blespanden, stofbleer med gylp, flyverdragter dækket med mudder og våde, gennemsvedte støvler. Olien kan også bruges om sommeren til at skræmme myg væk, så de små pus ikke bliver stukket.

Hvor stresset er du på en skala fra 1 til 10? Den 5. olie er Frankincense:
Frankincense er en oldtidsolie kendt for sin helende kræfter og stimulering af immunforsvaret. Olien stimulerer derudover sindet med dens søde, balsamerende duft og er brugbar inden for visualisering og ved centrering af krop og sind og bliver brugt som en forstærker inden for meditation. Brug ligeledes olien til at forbedre dine spirituelle evner. Frankincence har egenskaber, der hjælper med at holde sindet fokuseret og dermed overkomme periodevis stress, fortvivlelse og vemod. Så er olien i øvrigt en af de mest benyttede olier inden for hudpleje - specielt til de fine linjer. 

Hvor tit er du bekymret og nervøs? Den 6. olie er Valor:
Valor er en kraftfuld blandingsolie, der indgyder mod, selvtillid og selvværd. Valor hjælper med at selvkorrigere kroppens balance og virker både på de fysiske og spirituelle aspekter af kroppen for at forøge følelsen af styrke, mod og selvværd i tider med modgang. Det er helt naturligt at være bekymret og blive nervøs, men det må ikke tage overhånd. Så brug Valor til at få skabt en sund balance.

Med disse seks olier skulle du være godt dækket ind i hverdagen, når du omgås dine børn. Det helt fantastiske ved børn er deres naturlige nysgerrighed, så du skal ikke bekymre dig om deres interesse for olierne. Jeg oplever tit, at børnene ved mere om olierne end deres forældre og selv beder om at få noget på. Lad mig endelig høre hvis olierne kommer til at gøre en forskel i din hverdag.

You have no rights to post comments