Baby wipesDa Young Living skabte Seedlings serien var det med spædbørn i tankerne, men derfor kan vi andre jo også sagtens bruge løs af disse milde produkter med stor effekt. Jeg er især glad for renseservietterne kaldet Seedlings Baby Wipes. Egentligt er de skabt til pusletasken eller puslebordet til at vaske babyens sarte numse, når de får skiftet ble. Du har sikkert allerede fundet ud af, at sådanne renseservietter også er gode i rygsækken eller på picnicturen, når der skal renses beskidte fingre. På den måde findes der jo mange måder at bruge tingene på udover det oprindelige formål. Det er netop det, jeg vil fortælle mere om i dette indlæg. 

Først vil jeg dog kort fortælle om disse renseservietter. De er hyperallergene grundet de naturlige og plantebasserede ingredienser, hvilket vil sige at risikoen for en allergisk reaktion er yderst minimal. Der er hverken anvendt sulfater, parabener, phtalater, petrokemikalier, alkohol, klorin eller kunstige konserveringsmidler, dufte eller farver i produktet. I stedet finder du en helt ny duft i form af Calm - en olieblanding som ikke kan købes selvstændigt, men kun findes i Seedlings serien. Calm består af lavendel, bergamot, koriander, geranium og ylang ylang og har en meget beroligende og mild, behagelig duft. Alle olier er gode til hudpleje og særligt til følsom hud. Mængden af olie i slutproduktet er selvfølgelig nøje udregnet ud fra hvad babyer kan klare. Udover Calm olieblandingen er der også aloe vera, morgenfrue, æbleekstrakt og bærekstrakt fra sæbetræet i disse servietter. Bærene fra sæbetræet indeholder saponiner og er det aktive stof som hjælper med den grundige rengøring. 

Så det er rene vidunder klude, vi har med at gøre her. De er meget bløde at bruge og er både tykke og stærke så de kan klare alle udfordringer. Jeg vil nu komme med en liste over, hvordan du ellers kan bruge disse servietter udover til sarte barnenumser. 

  • Servietterne er ganske effektive og en sund og blid måde at fjerne din makeup på. Bare rens dit ansigt med servietten og slut af med en ansigtscreme. 
  • Er du på farten eller langt fra et bad så kan du sagtens bruge disse servietter til et truckerbad. De er sådan set ligeglade med, om de bliver brugt i ansigtet, under armene, i skridtet, under fødderne eller sågar dit hår. Din hud/hår efterlades ren og beroliget uden at tørre ud. 
  • Skulle du få dig en solskoldning, kan du bruge servietterne til at køle din forbrændte hud. Aloe vera og lavendelolien i servietterne vil samtidigt berolige din hud.
  • Har du en hund, kender du helt sikkert til beskidte poter efter en tur udenfor. Her kan du sagtens bruge disse servietter til at rense hundens poter samtidigt med at duften har en beroligende effekt. Du kan også vælge at bruge servietterne på din hunds pels nær skuldre og ryg ganske enkelt for at berolige hunden, hvis den er oppe at køre eller er urolig - her vil Calm blandingen få freden til at sænke sig. 
  • Er du helt vild med duften, som jo ikke kan fås andre steder, så kan du tage en serviet eller to og komme i en sprayflaske og fylde den med vand. Olieblandingen vil så blive optaget af vandet, og du kan spraye løs på dit sengetøj, vasketøj, på børneværelset eller hvor du nu kunne tænke dig en afslappende atmosfære. 
  • En serviet fungerer også perfekt i din tørretumbler for at give dit vasketøj en dejlig duft og slippe for noget statisk elektricitet. 
  • De fleste af os jubler næppe over at skulle bruge et offentligt toilet, for hvem og hvor mange har sat sig på brættet før os? Med en renseserviet kan du lynhurtigt rense sædet, og det samme gælder for så vidt på bordplader eller andre overflader der trænger til en tur. 
  • Apropos rengøring er disse servietter også rigtig gode til at rense vores sko, og det gælder både laksko og kondisko. 
  • Du kan også med fordel hive en serviet frem, hvis et barn har sat sine beskidte og klistrede fingre på dit vindue. Så behøver du ikke rense hele ruden på en gang, men bare køre over med en renseserviet. 

Så der findes mange gode grunde til at have disse renseservietter ved hånden, for de er meget alsidige i brug - og glem ikke at de er fuldstændig kemikaliefrie og derfor kan bruges til alt og overalt med god samvittighed. Prisen er faktisk kun 1 kr. pr. stk., så det burde ikke skræmme nogen væk.

You have no rights to post comments