Jeg tror faktisk, at min foretrukne juletradition i løbet af december er at se julekalender i fjernsynet. Når jeg så alligevel flader ud i sofaen og hygger mig, så er der ikke noget mere nærliggende end at byde lidt julebag eller konfekt med til at forsøde udsendelsen - så i dag skal vi lave lidt lækker konfekt, og du skal bruge følgende:

150 gram mørk chokolade
150 ml. kokosmælk
3 dråber Orange+ olie
1 spsk. kokosolie
1 tsk. brun farin
3-4 spsk. kokosmel til pynt

Du starter med at smelte chokoladen og tilsætter dernæst kokosmælken, kokosolien og brun farin. Varm det forsigtigt op, mens du blander ingredienserne godt sammen. Hæld din blanding i en skål og lad det køle en smule, inden du tilsætter din appelsinolie. Put skålen i køleskabet et par timer så det antager mere fast form, hvorefter du triller små kugler ud og ruller det rundt i kokosmelet. Put de færdige kugler i en lufttæt beholder og stil dem på køl eller spis dem allesammen lige på stedet. 

I år vil jeg også forsøge mig med at putte nogle gojibær i blød i noget spiritus, så de svumler godt op. Så skal de ellers i mit marcipanbrød og dernæst forkæle mine smagsløg.

Kom endelig med dit bud på en lækker konfekt.

Kokoskugler

You have no rights to post comments