itoviJeg har netop erhvervet mig en ny, lille hjælper kaldet iTOVi. Det er en håndskanner som via elektriske impulser giver dig et svar på, hvilke Young Living olier og kosttilskud din krop har den stærkeste respons på.

Du har mulighed for at komme forbi min klinik og prøve denne fikse fætter som sender elektriske impulser ind i vores krop, hvilket er helt ufarligt også for gravide, børn og folk med pacemaker. Den benytter sig af bioimpedans som mange kender fra deres fitness tracker eller intelligente badevægt. Impulserne bliver sendt ud i vores hånd, hvor den straks måler kroppens modstand mod samtlige af impulserne – kroppen svarer igen ud fra øjebliksbilledet i kroppen. Algoritmer begynder så at oversætte kroppens svar og til sidst kommer der en rapport med feedback på de olier og kosttilskud som din krop reagerer stærkest på. Der er forskellige søgemuligheder, så du for eksempel kun får vist kosttilskud eller olier fra startsættet. Du kan også vælge at få anbefalinger baseret på hele produktlinjen. Der er naturligvis ikke tale om en robotlæge, der skanner hele din krop for ubalancer og dernæst kommer med en diagnose og anbefalet behandling. iTOVi er et nemt og præcist værktøj, der måler din krops reaktion på alle Young Livings produkter og herefter kommer med en anbefaling baseret på netop din krops respons.

Selve skanningen tager 1 minut, hvorefter din rapport er klar. Den går vi naturligvis igennem, så du er bedst rustet til at tage din egen beslutning. Rapporten fortæller dig ikke, hvorfor og hvordan du skal bruge de anbefalede kosttilskud, men det finder vi så sammen ud af efterfølgende. Rapporten vil du få sendt på mail, så du altid kan vende tilbage til den. Da olierne og kostilskud skal have tid til at gøre deres arbejde, bør der gå mindst 30 dage mellem hver skanning. Dog kan skanneren også anvendes som en slags “hjælp mig nu”, så du får et øjebliksbillede af hvad din krop reagerer på lige nu. Er det dit ønske, kan du lade dig skanne hver 3. til 4. dag. 

Vil du gerne have din helt egen scanner, kan du købe den lige her. Ellers hjælper jeg dig også gerne med det, da jeg har fundet et trick så vi kan købe den her i Europa, så vi ikke skal betale told og skat fra USA. 

Kommentarer  

#1 Zoee 11-10-2019 18:08
Jeg vil gerne høre om dit trick til at købe sådan en i Europa :)

You have no rights to post comments